Μενού Κλείσιμο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 4ο τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ» του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Με την συμμετοχή περίπου 200 μικρών αθλητών και αθλητριών από ομάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το 4ο τουρνουά «Μίνι Βόλεϊ» στην Κατερίνη, που διοργάνωσε το τμήμα πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης και ΣΦΚ Πιερικού, σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΜ, υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης.

Οι μικροί αθλητές διασκέδασαν και έδειξαν το ταλέντο τους στα 16 γήπεδα που στήθηκαν για τον σκοπό αυτό στον αθλητικό χώρο πάνω από την υπογειοποίηση της Ε.Ο. Κατερίνης Θεσσαλονίκης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ Πυθαγόρας Δημητριάδης, το μέλος Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Χρήστος Τασχουνίδης, που είχαν και την εποπτεία των αγώνων, η Βουλευτής Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Μπεϊνάς, ο Γ.Γ. του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, ο πολιτευτής της Ν. Δημοκρατίας Σπύρος Κουλκουδίνας και πολλοί γονείς και φίλοι του αθλήματος. Με αυτή την εκδήλωση γιορτάσαμε την λήξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τους μικρούς αθλητές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το mooven baguette cafe, για την φιλοξενία και για την προσφορά του σε εδέσματα και χυμούς για όλους τους μικρούς αθλητές μας.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ