Μενού Κλείσιμο

Με εντολή Ιβάν στο OPEN TV το ΠΑΟΚ με την Τουρκική Μπεσίκτας

Το OPEN θα μεταδώσει τον κρίσιμο αγών ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας (την ερχόμενη Τρίτη) μετά από απόφαση του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το κανάλι

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιελάμβανε τη live μετάδοση του πρώτου αγώνα της σεζόν με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League μέσω του PAOK TV, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε, σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, να προσφέρει δωρεάν σε ανοιχτό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τον αγώνα σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους. Για το λόγο αυτό έδωσε εντολή να μεταδοθεί η καθοριστική αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα στις 25 Αυγούστου (21.00) από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Σε μία φάση που η κοινωνία πιέζεται οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να προσφέρει δωρεάν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ποδοσφαιρόφιλους, μια άκρως εμπορική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δεδομένου ότι απέναντι στον Δικέφαλο θα βρεθεί ένας ισχυρός αντίπαλος από την Τουρκία.

Αξίζει να τονιστεί ότι, σύμφωνα με υπολογισμούς, ο Ιβάν Σαββίδης θυσιάζει ένα ποσό που εκτιμάται περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ για να προσφέρει δωρεάν την αναμέτρηση μέσω του OPEN.

Πληροφορίες ethnos.gr

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ