Μενού Κλείσιμο

Μασκότ: Η «ψυχή» του All-Star Game!

Τρέλες, παιχνίδια, πειράγματα, χοροί και ατελείωτο… γλέντι! Ένα All-Star Game δεν είναι τίποτα χωρίς τις μασκότ του!

Μία μασκότ είναι πολλά περισσότερα από ένα λούτρινο… γιγάντιο αρκουδάκι.

Σε χαλαρώνει και σου ανεβάζει το ηθικό, τη στιγμή που μπορεί να μην έχεις καθόλου κέφι. Σε βάζει σε διαδικασία παιχνιδιού. «Κουβαλάει» την ιστορία του συλλόγου που αγαπάς.

Είναι υπεύθυνη για την καλή τύχη της ομάδας σου και για την… κακή του αντιπάλου.

Όλες οι μασκότ είναι – και οφείλουν να είναι – αναπόσπαστο κομμάτι των ομάδων. Φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά, τη στιγμή που σου δημιουργούν και την… γοητευτική απορία για το ποιος κρύβεται από πίσω.

Η δουλειά τους κουραστική και απαιτητική, αφού πρέπει να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσπιστο… πελάτη. Το αποτέλεσμα, όμως, τους ανταμείβει και με το παραπάνω. Ειδικά, όταν βλέπουν μικρά παιδιά να χαμογελούν και να περνούν καλά. Αυτό, τουλάχιστον, κατάλαβα από τη συζήτηση που είχα με δύο μασκότ – των οποίων τα… καλλιτεχνικά τους ονόματα θα μείνουν κρυφά- στο ταξίδι από την Αθήνα για την Πάτρα.

Ένα χαμόγελο είναι αυτό που τα αλλάζει όλα και…πασχίζουν γι’ αυτό, χύνοντας τόνους ιδρώτα κάτω από την βαριά και πολλές φορές ασφυκτική στολή.

Θρυλέων, Mr Green, Panda Pandou, Κολοσσάρας και Κερατούκλης πάτησαν στο παρκέ του «Δ. Τόφαλος» την πρώτη ημέρα του All-Star Weekend και τρέλαναν κόσμο με την παρουσία τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ