Μενού Κλείσιμο

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΜ – ΠΑΓ»

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ
Το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019
Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ χιόνι και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας Αλπικού Σκι
«ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019»
που διοργανώθηκε από το Χιονοδρομικό Όμιλο Κατερίνης (ΧΟΚ) σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Λάρισας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου το Σάββατο και την Κυριακή 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019.
Στους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν με την Αιγίδα του Δήμου Κατερίνης, συμμετείχαν περίπου 120 μικροί αθλητές, από όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενοι από 200 περίπου συνοδούς προπονητές και στελέχη των συλλόγων οι οποίοι απόλαυσαν εξαιρετική φιλοξενία στα καταλύματα και τα εστιατόρια της περιοχής.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες, εν μέσω της επέλασης του πολύ έντονου μετώπου κακοκαιρίας «Ωκεανίδα», ήταν εξαιρετικά αντίξοες και καταβλήθηκε πραγματικά τεράστια προσπάθεια από τους διοργανωτές και όλους τους συντελεστές προκειμένου να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.
Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Κατερίνης-ΧΟΚ, μερίμνησε για την Υγειονομική κάλυψη του αγώνα την οποία ανέλαβαν πρόθυμα οι εθελοντές από το «Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών» του ΕΕΣ Κατερίνης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία τους.
Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλουμε ιδιαίτερα στη Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, το οποίο από την 1η στιγμή υποστήριξε αποτελεσματικά τον αγώνα και προσέφερε στους επισκέπτες όλες τις διευκολύνσεις και υπηρεσίες που ήταν απαραίτητες συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ