Μενού Κλείσιμο

Καλλιθέα – Με νέες κερκίδες το γήπεδο

«Με πρόγραμμα, σχέδιο και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα ουσιαστικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημοτικών – τοπικών κοινοτήτων». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Βαγγέλη Κήπου και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Καλλιθέας Γιώργο Παπαδημητρίου πραγματοποίησε αυτοψία στο γήπεδο της Καλλιθέας, όπου ολοκληρώνεται η ανέγερση μεταλλικής κερκίδας εκατόν πενήντα θέσεων.

«Υλοποιούμε παρεμβάσεις που δίνουν πνοή στους αθλητικούς χώρους, βελτιώνουμε γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία μας και σε άτομα όλων των ηλικιών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Κουκοδήμος.

Η συνολική δαπάνη του έργου για την συγκεκριμένη δημοτική – αθλητική εγκατάσταση ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ.

Όπως επισημάνθηκε νέες μεταλλικές κερκίδες, οι οποίες βελτιώνουν την εικόνα των δημοτικών γηπέδων και εξυπηρετούν λειτουργικές ανάγκες των αθλουμένων και όλων όσοι  κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων προγραμματίζεται να ανεγερθούν και σε άλλα δημοτικά γήπεδα.

Γενικότερα, περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους, εξασφαλίζουν οι λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, καθώς η συντήρηση και αναβάθμισή τους αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ