Μενού Κλείσιμο

Κ. Κουκοδήμος – Υποψήφιος για τον ΣΕΓΑΣ με την Τασούλα Κελεσίδου

Στο πλευρό της Ολυμπιονίκη Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα του προέδρου του ΣΕΓΑΣ τάχθηκε ανοιχτά ο Κώστας Κουκοδήμος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δήμαρχος Κατερίνης, ως Ολυμπιονίκης, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της κ. Κελεσίδου, ανακοινώνοντας πως και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος για τον ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Ολυμπιονίκη.

Σε ανάρτησή του ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει: «Η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον κλασσικό αθλητισμό και όλους εμάς τους αθλητές που αγωνιστήκαμε στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Υπήρξα ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για τα χρώματα της γαλανόλευκης, εκείνοι οι αθλητές που σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην πατρίδα είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι να υπηρετήσουν την κορυφαία Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές του ελληνικού στίβου.

Θα είμαι στο πλευρό της ως υποψήφιος τιμώντας την πορεία της στον αθλητισμό, το ήθος, τη σεμνότητα και την αποφασιστικότητά της να εργαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του κλασσικού αθλητισμού.

Οφείλω να υπενθυμίσω σε εκείνους που επιλεκτικά ξεχνούν πως η Κελεσίδου είναι εκείνη η αθλήτρια που με τα μετάλλια της δόξασε την Ελλάδα και την Ομοσπονδία της. Δεν της χαρίστηκε τίποτα.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ