Μενού Κλείσιμο

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ | Πρόσκληση στη μεγάλη εκδήλωση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2023-2024 ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος και το Δ.Σ. του Συλλόγου σας καλεί στην μεγάλη γιορτή των οκτώ τμημάτων του, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:00 το απόγευμα στο Β΄ ΔΑΚ (2ο Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης).

Ένας θεσμός που τείνει να καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία της πόλης μας και σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, αθλητών-τριών, προπονητών-προπονητριών, συγγενών, φίλων και ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό.

Πριν την έναρξη της μεγάλης γιορτής που θα περιλαμβάνει πλούσια εδέσματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις, θα προηγηθεί ο αγιασμός και των οκτώ αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου.

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης είναι ο μεγαλύτερος Αθλητικός Σύλλογος της πόλης μας και ένας από τους πιο ιστορικούς Συλλόγους της Ελλάδος και εκφράζει τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και ευρύτερα σε εθνικό και διεθνές στερέωμα, με επιτυχίες και διακρίσεις στα 66 ένδοξα χρόνια ζωής του. Έχει αναδείξει πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ