Μενού Κλείσιμο

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ – Αθλητική Διημερίδα στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ!

Από 20-22 Ιουλίου 2018 στο Ελατοχώρι Πιερίας πραγματοποιήθηκε προπονητική διημερίδα.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές του Γ.Α.Σ Ολύμπιου Μαχητή προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Παραστατίδη Ιωάννη και του προπονητή τους Παραστατίδη Χριστόφορου στο Sport Karate σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον..

Προσκεκλημένοι του συλλόγου ήταν ο Κύριος Μουρούτσος Κωνσταντίνος και ο κύριος Ζαγγελίδης Γεώργιος.

Ο κύριος Μουρούτσος Κ. είναι Εκπαιδευτής Καράτε της JKA (Japan Karate Association) ο οποίος διέμενε μόνιμα στο Τόκιο και εκπαιδεύτηκε για δώδεκα (12) χρόνια στο Αρχηγείο της οργάνωσης κάτω από τις οδηγίες κορυφαίων δασκάλων της Ιαπωνίας και της Παγκόσμιας αυτής οργάνωσης. Οι αθλητές με τον Κύριο Μουρούτσο,  προπονήθηκαν στις βασικές τεχνικές (KIHON) του Shotokan Karate.

Ο Κύριος Ζαγγελίδης Γ. είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στο τμήμα προπονητικής του Judo με πτυχία στο Judo, στο Καράτε και στο Jiu Jitsu. Είναι επιστημονικός Σύμβουλος και υπεύθυνος των κλάδων άθλησης της ΕΦΕΟΖΖ (Ελληνική Φίλαθλη Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Jiu Jitsu) και στην Επιτροπή Ιεραρχίας της ΕΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο). Οι αθλητές με τον Κύριο Ζαγγελίδη, προπονήθηκαν στο Judo και στο αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτζου.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ξενώνα «Το Πατρικό» για την άψογη φιλοξενία του, το Ξενοδοχείο «Μύθος» για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση και τον Κύριο Στέφανο Δήμου για την Πεζοπορία του συλλόγου στα Πιέρια Όρη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ