Μενού Κλείσιμο

Φιλικός Αγώνας μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ 5-3

Φιλικός Αγώνας μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης

 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ 5-3

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΒΕΡΟΙΑΣ συναντήθηκαν στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την περασμένη Δευτέρα για ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, τίμησαν στο ξεκίνημα του αγώνα δυο μέλη τους, που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή, τους Γιώργο Σιούτη και Μπάμπη Λαμπέτσο, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στο κέντρο του γηπέδου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πιερικού Βοστώνης, ΗΠΑ, Αργύρης Καμπίσιος, απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Βέροιας. Οι δυο ομάδες φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια αγωνίστηκαν προσφέροντας όμορφο θέαμα, εξαίρετο ποδόσφαιρο και υπέροχα τέρματα σε εκτέλεση, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές σ΄ ένα παιχνίδι που για την ιστορία έληξε 5-3 υπέρ των Παλαιμάχων του Πιερικού.

Στο τέλος της όμορφης φιλικής ποδοσφαιρικής συνάντησης ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να φιλοξενούνται όλοι μαζί στο κυλικείο του σταδίου και να απολαμβάνουν την αμέριστη υποδοχή και  φιλοξενία του Κατερινιώτικου Συλλόγου.

Για την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίσθηκαν οι: Βελώνης, Μαυρίδης, Κατσαμάγκας, Δεληγιάννης, Πεΐδης, Μακρής, Τσούχας, Φωτιάδης, Καλαμπάκας Νίκος, Καλαμπάκας Δημήτρης, Οικονόμου, Σκέντος Στέφανος, Αποστολίδης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Ανέστης, Στύλος, με προπονητή τον Γιώργο Σκέντο και συνοδό αποστολής τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Στάθη Παρουσιάδη.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού, θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για την προσφορά του μπάρμπεκιου στις αποστολές των δύο ομάδων, τον ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, την Διασωστική Ομάδα Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας για τη συμμετοχή των διαιτητών στο παιχνίδι, τον Μιχάλη Βασιλειάδη μέλος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τις υπηρεσίες του στο μπάρμπεκιου και τους φροντιστές της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Σωτήρη Μπανούση και Νίκο Πούλιο για την προσφορά των υπηρεσιών τους στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Για το Δ.Σ. του  Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ