Μενού Κλείσιμο

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: «Συμπληρωματική Προκήρυξης Πρωταθλήματος 2018-2019»

Β’  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία θ’ ανέλθουν σε σύνολο τρείς (3) ομάδες ως παρακάτω:

α) Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια θ’ ανέλθει στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

β) Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2η έως 5η θ’ αγωνισθούν για την άνοδο στην Α κατηγορία σε αγώνες pray of

 Ισοπαλία: άνοδος 2 όταν η βαθμολογική διαφορά του δεύτερου και του πέμπτου στη λήξη του κανονικού πρωταθλήματος είναι από τέσσερες (4) βαθμούς και πάνω.

Ισοπαλία: εάν η βαθμολογική διαφορά του δεύτερου και του πέμπτου είναι έως τρείς βαθμοί ο νικητής θα αναδεικνύεται μετά από παράταση και αν χρειασθεί και με τη διαδικασία των πέναλτι.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.

Τα τρία (3), τέσσερα (4)  ή πέντε (5), τελευταία στην βαθμολογία της κατηγορίας αυτής σωματεία υποβιβάζονται, και από την περίοδο 2019 – 2020 θα αγωνίζονται στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

1.-Υποβιβασμός τριών (3) σωματείων:

Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα τρία (3)  τελευταία στη βαθμολογία σωματεία εάν δεν             υποβιβασθεί κανένα σωματείο από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

2.-Περίπτωση υποβιβασμού τεσσάρων (4) σωματείων:

Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα τέσσερα (4) τελευταία στη βαθμολογία σωματεία εάν υποβιβασθεί ένα (1) σωματείο από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

3.-Περίπτωση υποβιβασμού πέντε (5) σωματείων:

α) Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα πέντε (5) τελευταία στη βαθμολογία             σωματεία εάν υποβιβασθούν δύο (2) σωματείο από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ