Μενού Κλείσιμο

ΕΠΣ Πιερίας – Εθελοντική Αιμοδοσία από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου

Σε Εθελοντική Αιμοδοσία καλεί η ΕΠΣ Πιερίας την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου. Η αιμοδοσία διοργανώνεται σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και τη συμμετοχή των Σωματείων Ποδοσφαίρου της Πιερίας.

Η ΕΠΣ Πιερίας ζητά κυρίως, τη συμμετοχή των Ανθρώπων (παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, παρατηρητές αγώνων, φίλαθλοι), οι οποίοι συνιστούν τα Σωματεία – Μέλη της ΕΠΣ, αλλά και το Ποδόσφαιρο της Πιερίας στο σύνολο του.

Η αξία της προσφράς αίματος για το συνάνθρωπο (αυτονόητα για όλους μας), είναι αδιαμφισβήτητη αλλά και ανεκτίμητη, υπογραμμίζει στο κάλεσμά της, για αυτό η ΕΠΣ Πιερίας, καλεί όλους όσοι έχουν τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα να προσφέρουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους (ακόμη και όσοι δεν το έχουν δηλώσει μέχρι τώρα), να βρίσκονται την Πέμπτη 14 Μαίου (μεταξύ 8:30 το πρωί και 13:30 μ.μ.), για μια ουσιαστική προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπο.

Οι Εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν φάει πρωϊνό.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ