Μενού Κλείσιμο

ΕΠΣ Πιερίας Επιστολή προς τα Σωματεία

— Μαζί για τον Συνάνθρωπο —

Αγαπητά μέλη των Διοικήσεων των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ Πιερίας.

 

Με Πρωτοβουλία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, την αμέριστη συμπαράσταση της Ι.Μ. Κίτρους Κατερίνης Πλαταμώνος και του σεβασμιώτατου Μητροπολίτης μας κ. Γεώγιου, αλλά και την ενεργό συμμετοχή πολλών συλλόγων και Φορέων της Πιερίας, οργανώνουμε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το πρωί (10:00 – 14:00), συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και Μπαζάρ αγορών χαμηλού κόστους, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ στη Νέα Έφεσο.

Με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και πραγματική αιτία την ανάγκη πολλών “εν Χριστώ” συνανθρώπων μας, για τα βασικά μέσα διαβίωσης.

 

Όλοι εμείς, μέλη της Ε.Ε., μέλη των Διοικήσεων των Σωματείων της ΕΠΣ, Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Αξιωματούχοι αγώνων και Φίλαθλοι, αποδεδειγμένα είμαστε άνθρωποι της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Ανεξαρτήτως των “μικρών” συμφερόντων και του “καλού” της ομάδος που υποστηρίζουμε ή/και εκπροσωπούμε -με οποιαδήποτε ιδιότητα- και πέρα από την καθημερινότητα του αθλήματος που υπηρετούμε, με τις διαφωνίες και τις ανατιπαραθέσεις οι οποίες προκύπτουν και θα προκύπτουν πάντοτε, όσες φορές κληθήκαμε να σταθούμε στους αδυνάτους, το έχουμε πράξει στο ακέραιο.

Έχουμε την πεποίθηση πως και τη φορά αυτή, το κάθε Σωματείο ξεχωριστά και όλοι Μαζί, θα προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας ότι περισσότερο μπορούμε, για να τους ανακουφίσουμε στο βαθμό που μπορούμε.

Τα Σωματεία που δεν διατηρούν Τμήματα Υποδομών ή και εκείνα τα οποία θα αγωνιστούν το Σάββατο στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ, μπορούν να παραδίδουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας στα γραφεία της Ένωσης, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

 

Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας                   Δημήτριος Β. Τσακνάκης

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ