Μενού Κλείσιμο

Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στη Ν. Έφεσσο: 980.000 ευρώ από τον «Φιλόδημο»

Την κατασκευή και δεύτερου γηπέδου στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Ν. Εφέσου υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών και ανακοίνωσε η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα, δηλώνοντας πως «θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Πιερίας»

Την τελική έγκριση χρηματοδότησης για την κατασκευή και δεύτερου γηπέδου στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο στην Νέα Έφεσο, με το ποσό των 980.455,57€ υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Πρόκειται για ένα έργο που είχε ενταχθεί με πρωτοβουλία του προηγούμενου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και είχε εγκριθεί η κατασκευή του την άνοιξη του 2019.Με αυτό το έργο ανακαίνισης και κατασκευής στον ίδιο χώρο και δεύτερου γηπέδου, δίνεται η δυνατότητα στην νεολαία της Πιερίας να αθληθεί σε νέους σύγχρονους αθλητικούς χώρους. Παράλληλα παρέχεται η  δυνατότητα στην Ε.Π.Σ Πιερίας να σχεδιάσει με ευχέρεια ακόμα και διεθνείς αθλητικούς αγώνες αλλά και να φιλοξενήσει τμήματα για προεπιλογές στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Γυναικών και Ανδρών.

Δίπλα σε κάθε προσπάθεια για έργα στην Πιερία

«Θέλω να ευχαριστήσω για την ουσιαστική βοήθεια το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Πιερίας και τον πρόεδρο κ. Στέργιο Τόκα, τον πρ. Δήμαρχο Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Κώστα Δημόπουλο, αλλά και τον νεοεκλεγέντα κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο που δεν σταμάτησαν στιγμή να πιέζουν και αυτοί για την τελική υπογραφή της χρηματοδότησης. Υπάρχουν και άλλα αθλητικά έργα στην Πιερία και συγκεκριμένα στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού που αναμένουν και εκείνα την τελική υπογραφή χρηματοδότησης. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που θα γίνεται ώστε να εγκριθούν και να χρηματοδοτηθούν και άλλα έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Πιερίας μας», αναφέρει η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κα Σκούφα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ