Μενού Κλείσιμο

Εγκαινιάζεται η ανακαινισμένη αίθουσα γυμναστικής που παραχώρησε ο Δήμος Κατερίνης στον Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ»

Η αίθουσα των… πρωταθλητών

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτής της ενόργανης», παρουσία του κορυφαίου αθλητή των κρίκων στον κόσμο Λευτέρη Πετρούνια

 

Τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής, η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης στο αντίστοιχο τμήμα του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου του Αρχελάου Κατερίνης, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 11 το πρωί, παράλληλα με τη «Γιορτή της ενόργανης», με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών του δημοφιλούς αθλήματος.

Ειδικότερα, παρόντες θα είναι οι: Ελευθέριος Πετρούνιας ( χρυσός Ολυμπιονίκης RIO 2016 και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους), Βλάσης Μάρας ( χρυσός παγκόσμιος στο μονόζυγο), Βασίλειος Τσολακίδης ( έκτος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο 2012 στο δίζυγο) και Βαρβάρα Φίλιου (παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής). Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτρια θα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτριος Ράπτης και Κωνσταντίνος Χατζηζήσης.

Όπως είναι γνωστό, η αίθουσα γυμναστικής, στην οποία οι εργασίες και οι λειτουργικές παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Κατερίνης και τον Ο.Π.Π.Α.Π., στεγάζεται σε χώρο του σχολικού συγκροτήματος του πρώην πολυκλαδικού Λυκείου, στην συμβολή των οδών  Π. Κανελλόπουλου & Ι. Μαντζαρόπουλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα πριν την τέλεση των εγκαινίων και πιο συγκεκριμένα στις 10:00 π.μ., οι πρωταθλητές μας και οι προπονητές που τους συνοδεύουν θα επισκεφτούν τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Σημείο αναφοράς

«Με πρόγραμμα, σχέδιο και έργο αποδεικνύουμε διαχρονικά ότι επενδύουμε στον αθλητισμό δημιουργώντας υποδομές υψηλής ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών της νεολαίας μας. Την ίδια πορεία θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε με συνέπεια» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του,  ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης επισημαίνοντας ότι: «ο νέος αθλητικός χώρος που παραδίδεται στο τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του Αρχελάου Κατερίνης με την πλούσια αθλητική παράδοση θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον του αθλήματος στον Δήμο μας».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ