Μενού Κλείσιμο

Ευχαριστήριο στον Στέργιο Τόκα και νέο Δ.Σ.

A.E. Kαρίτσας:
H A.E. Kαρίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Στέργιο Τόκα για την άκρως επιτυχημένη θητεία του στην ηγεσία του Συλλόγου την τελευταία δεκαετία.
Μιας θητείας που χαρακτηρίστηκε από την παρουσία της ομάδας σε 2 τελικούς Πρωταθλήματος, σε 2 τελικούς Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας και με συνεχή παρουσία στην τετράδα του Πρωταθλήματος.
Μιας θητείας που χαρακτηρίστηκε από συνέπεια στις υποχρεώσεις και ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.
Η εκλογή του κ. Στέργιου Τόκα στην Προεδρία της Ε.Π.Σ.Πιερίας σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δημιούργησε την ανάγκη συγκρότησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Έχοντας ως βάση το υψηλό αγωνιστικό κι οργανωτικό επίπεδο της ομάδας, στόχος της νέας Διοίκησης είναι η δημιουργία μιας φιλόδοξης κι ανταγωνιστικής ομάδας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη Ακαδημιών και ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Διοίκηση προέβη με γρήγορες κινήσεις στην πρόσληψη νέου προπονητή, στις ανανεώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της περσινής περιόδου (χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές) καθώς και στην απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών που θα οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη των υψηλών φετινών στόχων της.
Οι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους παρακάτω:
Πρόεδρος: Κων/νος Ζησιός
Αντιπρόεδρος: Κων/νος Γκίνας
Γ. Γραμματέας: Αστέριος Στάθης
Ταμίας : Θεόδωρος Βογιατζής
Γ. Αρχηγός: Χρήστος Παπαϊωάννου
Μέλος: Δημήτριος Πάτσιας
Μέλος: Γεώργιος Σκέντος
Μέλος: Αστέριος Πατρής
Μέλος: Θεόδωρος Τσιλιμίγκας
Μέλος: Δημήτριος Μπούσιας
Μέλος: Κων/νος Αδαμούλης
Μέλος: Νικόλαος Σαμσούρης
Μέλος: Γεώργιος Ζησιός
Το νέο Δ.Σ. έχει την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα κι έχουν βοηθήσει στο παρελθόν, ο καθένας με τον τρόπο του, την εκάστοτε Διοίκηση.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ