Μενού Κλείσιμο

Δίας Δίου | Ενίσχυση στον «άσσο» με Στέφανο Παπανικολάου

Ενίσχυση στον «άσσο» με Στέφανο Παπανικολάου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Παπανικολάου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας αφού ο Στέφανος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ των γηπέδων της Πιερίας με σπουδαία αγωνιστικά προσόντα καθώς και με πολλές και υψηλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.

Ο Στέφανος είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1992 και κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Ελπίς Ανδρομάχης, ΑΕ Ποντίων, Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θερμαϊκό Κορινού, ΓΑΣ Σβορώνου, Δία Αγίου Δημητρίου και Πυδναϊκό.

Με την απόκτησή του ο Δίας ενισχύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη θέση «1» και πλέον ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Σαρπότας βλέπει τις επιλογές του κάτω από τα γκολπόστ να είναι και περισσότερες και άκρως αξιόλογες.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία εύχεται στο Στέφανο καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα με την ομάδα μας.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ