Μενού Κλείσιμο

Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής εκτός εάν…

Η δεύτερη κατηγορία αποφάσισε ομόφωνα να μην διαπραγματευτεί την άνοδο και να μην κάνει σέντρα χωρίς οικονομικούς πόρους
Ούτε συμφώνησαν, ούτε διαφώνησαν γιατί απλούστατα δεν κατέληξαν κάπου…
Ο λόγος για τη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με μια ευρεία αντιπροσωπεία της Ένωσης Β’ Εθνικής τη Δευτέρα (2/7).
Η ουσία ωστόσο που προκύπτει από το συγκεκριμένο ραντεβού είναι ότι το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δεν θα ξεκινήσει εάν δεν διασφαλιστούν αφενός η άνοδος δύο ομάδων στη Σούπερ Λίγκα, αφετέρου αν δεν υπάρξουν ικανοί οικονομικοί πόροι για την βιωσιμότητα της κατηγορίας. Αυτή είναι μια ομόφωνη απόφαση των ομάδων της Β’ Εθνικής η οποία γνωστοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο στον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ.
Η Β’ Εθνική, δηλαδή, ζητά να μην διαταραχθεί η αντιστοιχία προβιβασμού και θέλει τη βοήθεια του Βασιλειάδη προκειμένου να υπάρξει ένα νέο διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ με καλύτερες απολαβές.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού από την πλευρά του μπορεί να μην δεσμεύτηκε σε κάτι, αλλά δήλωσε ενώπιον των ομάδων τη διάθεσή του να προσπαθήσει και κλείστηκε νέο ραντεβού των δύο πλευρών ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την επαφή το παρών έδωσαν στο Υφυπουργείο σχεδόν όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, πέρα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, ήταν άπαντες οι «παλιοί» εκτός από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ από τους «νέους» βρέθηκαν άνθρωποι τόσο από τον Ηρακλή, όσο και από τον ΝΠΣ Βόλος και την Κέρκυρα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ