Μενού Κλείσιμο

Δελτίο τύπου του Βαφύρα για την εκτός έδρας ήττα από τον Άθλο Αλεξάνδρειας με 82-71

“Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος των ανδρών για την Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ ξεκίνησε και η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και αυτή τη φορά και ας το πάλεψε. Έχασε από τον Άθλο Αλεξάνδρειας στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης με τελικό σκορ 82-71.

Οι πολλές απουσίες ήταν και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό στην σύνθεση της ομάδας μας. Με μόλις 6 άνδρες και 4 παίδες εμφανίστηκε στην Μελίκη η ομάδα. Πα’ όλα αυτά πάλεψε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό.

Και ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν οι παίκτες μας να είναι μπροστά στο σκορ, ο γηπεδούχοι κατάφεραν να επανέλθουν και να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο και στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ένα ξέσπασμα του Άθλου στα τελευταία λεπτά τον έβαλαν επικεφαλής στο σκορ. Το πάλεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ξαναγυρίσουν ολοκληρωτικά στην διεκδίκηση της νίκης.

Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια συνεχίζει να έχει «παλμό». Ίσως ένα θετικό αποτέλεσμα να αλλάξει το όλο κλίμα. Αποτέλεσμα που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει έρθει. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε.

Διαιτητές: Ντόγκας – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 18-23, 41-41, 65-57, 82-71.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Αγγέλης): Μούτσα 11 (3), Τακουτής 6 (1), Σιτσάνης 13, Παπαγεωργίου, Γιαμπατζίδης 5, Χαριτόπουλος 7 (1), Στακτάρης, Τσαρούχας 15 (1), Μηντζαρίδης 16, Ντάμτσης 6, Παπαζήσης 3 (1).

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ζιώγας 2, Τζιώλης 2, Ευαγγελόπουλος 28 (3), Γερονάτσιος, Σιώκας, Λαγαμτζής 8, Τσιμήτρης 2, Στεφάνου 5 (1), Ντακαρέλας 2, Στεφανίδης 22 (1)”.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.