Μενού Κλείσιμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΣ « Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» -ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Άστραψε και βρόντηξε με τις επιδόσεις της η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΝΟΓΛΟΥ στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών στο δεύτερο διπλό κατά σειρά αγώνα  πρόκρισης επίλεκτων σκοπευτών που πραγματοποιήθηκε στις 10-11/02/2018 στο σκοπευτήριο  Ελευσίνας.

Εντυπωσίασε, καταρρίπτοντας και τις δύο μέρες το δικό της  Πανελλήνιο  ρεκόρ (614,3) με επιδόσεις 615,9/654 την πρώτη  και 618,5 /654 την δεύτερη , αυτονόητα κατέλαβε την πρώτη θέση.

«Είναι μια ικανότατη σκοπεύτρια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην αξία και την αγωνιστικότητά της. Η ομάδα της οφείλει πολλά, πάντα παρούσα όταν τη χρειαζόμαστε ,μας δίνει  μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν αγωνίζεται μαζί μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις νεότερες σκοπεύτριες » μας δήλωσε ο προπονητής της Γ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΣΧΗ συνεχίζει να ζει το όνειρό της με δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων  ισοφαρίζοντας την δική της προηγούμενη επίδοση(545/600) , που και γι αυτή είναι η υψηλότερη της κατηγορίας.

Η  ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ αν και δεν κατάφερε να προσεγγίσει το 613,2 /654 που είναι το δικό της ατομικό με χαμηλότερες αλλά σταθερές επιδόσεις στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ