Μενού Κλείσιμο

Ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό – Κίνδυνος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές

Για την συμπεριφορά των οπαδών του στο -κεκλεισμένων των θυρών- ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει εκ νέου με τιμωρία της έδρας του για 2 έως 4 αγωνιστικές.

Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, με αφορμή τα όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βάσει αυτής, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του για 2 έως 4 αγωνιστικές.

Αφορμή για την πειθαρχική δίωξη αποτελεί η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή και η έκθεση της αστυνομίας που αναφέρεται σε συγκρούσεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις και σε τραυματισμό ενός αστυνομικού.

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ΠΑΕ: Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.