Μενού Κλείσιμο

Από τον Παπαπέτρου στον… Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα φοράει φέτος στον Παναθηναϊκό τη φανέλα με το «10», τον ίδιο ακριβώς αριθμό που είχε και ο πατέρας του την εποχή που αγωνιζόταν στους «πράσινους». Το gazzetta θυμάται όλους όσους μεσολάβησαν στην… οικογενειακή υπόθεση και ζητάει και την δική σας άποψη!
Έπρεπε να περάσουν δύο αγωνιστικές σεζόν για να επιλέξει και πάλι ένας παίκτης του Παναθηναϊκού τη φανέλα με το νούμερο «10», το οποίο είχε μείνει χωρίς κάτοχο τα τελευταία χρόνια. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν ο τελευταίος που το φόρεσε την περίοδο 2015-16 και έκτοτε δεν ήταν στις επιλογές κάποιου άλλου παίκτη που πέρασε από τα «πράσινα» αποδυτήρια.
Μέχρι που ήρθε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για να συνεχίσει την παράδοση του πατέρα του! Ο Αργύρης Παπαπέτρου φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με το νούμερο «10» από το 1985 έως το καλοκαίρι του 1993 και 25 χρόνια αργότερα ήταν η σειρά του γιου του να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση στην ομάδα του «τριφυλλιού».
Στο διάστημα που μεσολάβησε άλλοι 13 παίκτες είχαν κρεμασμένη στα αποδυτήρια την συγκεκριμένη φανέλα! Μερικοί από αυτούς την τίμησαν και με το παραπάνω και άλλοι απλά την… φόρεσαν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ