Μενού Κλείσιμο

ΑΟΚ Γουμένισσας 64 – Βαφύρας 50

Δεν κατάφερε η ομάδα των μας σήμερα να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, καθώς βρήκε απέναντί της τον πολύ έμπειρο ΑΟΚ Γουμένισσας, αλλά (για μία ακόμη φορά) και τον κακό της εαυτό. Το τελικό 64-50 είναι απολύτως δίκαιο και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Οι γηπεδούχοι πήραν εξ αρχής το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε καμία στιγμή του αγώνα. Αργά αλλά σταθερά ο ΑΟΚ έχτιζε την διαφορά δεκάλεπτο με δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό πως σε όλα τα δεκάλεπτα κέρδισε τον Βαφύρα μας στα επί μέρους σκορ.

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι το ιδανικό για την ομάδα μας. Και αυτό όχι τόσο για τα αποτελέσματα, όσο για την εικόνα και την ποιότητα του παιχνιδιού που βγάζει στο παρκέ. Και η εικόνα αυτή δεν είναι προς το παρόν καλή. Δεν έλλειψε η προσπάθεια αλλά τα πολλά (έως πάρα πολλά) λάθη, η αδυναμία να ανεβάσει την ένταση και την πίεση του παιχνιδιού και γενικότερα να αλλάξει τον ρυθμό έτσι ώστε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της που έφεραν το αποτέλεσμα σήμερα. Και όταν δεν μπορείς να τα έχεις αυτά απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο όπως η ομάδα της Γουμένισσας δεν έχεις και τις πιθανότητες για νίκη με το μέρος σου. Λίγο πολύ κάτι ανάλογο είδαμε και στην πρεμιέρα και ας ήρθε η νίκη με αυτόν τον τρόπο που ήρθε. Εκεί ο αντίπαλος είχε διαφορετικά στοιχεία.

Σίγουρα προπονητής και παίκτες χρειάζεται να αλλάξουν πράγματα, πιθανότατα ξεκινώντας από τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Σήμερα μπορεί να ήταν μία ήττα που θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, θα είναι όμως δύσκολο η ομάδα να απαιτήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού.

Διαιτητές: Καλέσης, Καψίδης

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 31-24, 44-34, 64-50.

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Παμπουλίδης): Τασιος Α, Τζάκος 7, Καλβάκης 7 (1), Πούλος 18 (2), Κώστας 4, Μπέλτσης 13 (1), Τάσιος Β, Τάτσης Π 4, Αντωνίου 1, Τάτσης Π 10 (3), Σαμαράς.

ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής Μ): Σαραπτσής Χ 4, Αραμπατζής 2, Ευαγγελόπουλος 5, Καραμπατάκης 3 (1), Μπατζάκης 2, Κυπαρίσης 11, Σιώκας 3 (1), Βαρβούτης 11, Ναβροζίδης, Γερομιχαλός 9 (3), Ντακαρέλας,

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ