Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ανακοινώνονται τα παρακάτω, αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα τρέχουσας περιόδου 2018-2019 και τις υποχρεώσεις του εκάστου διαιτητή για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

  1. Στις 5/9/2018 και ώρα 18:00 θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον κανονισμό διαιτησίας αγωνιστικές δοκιμασίες των μη αξιολογημένων διαιτητών – βοηθών στο Α ΔΑΚ
  2. Στις 10/9/2018 θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στις 19:00 Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας οι γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων διαιτητών-βοηθών . Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  3. Η ύλη των εξετάσεων απ΄ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2018-19 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο ( https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=48109&NewsType=21 )
  4. Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ θα πρέπει έως 30/8/2018 να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ α)Ποινικό μητρώο β) γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου καθώς και οφθαλμιάτρου για την κατάσταση της υγείας τους η ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Προτείνει Κο Γρηγορόπουλο Θεόδωρο Καρδιολόγο Και Κι Πετρίδη Οφθαλμίατρο με τους οποίους έχει έλθει σε συμφωνία. Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
  5. Διαιτητής ( Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ καθώς και δεν θα προσκομίσει ιατρικές βεβαιώσεις, δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ΄ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας.
  6. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας
  7. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Λέφα Γρηγόριο, Συμεωνίδη Παναγιώτη, Φιρινίδη Ευστάθιο
  8. Στις παραπάνω, συγκεντρώσεις, της ΕΔ/ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ η παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι υποχρεωτική.

Για την ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πρόεδρος                                                  Αναπλ. Πρόεδρος

Λέφας Γρηγόριος                                     Παναγιώτης Συμεωνίδης

Μέλος:  Φιρινίδης Ευστάθιος

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ