Μενού Κλείσιμο

Aλέξανδρος Κούζας (Τερματοφύλακας-24 ετών)/ Five Star Football Portfolio video

O 24χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Κούζας, κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας τη φετινή χρονιά με την ομάδα του Βατανιακού, (ΜVP στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Σβορώνου και δύο αποκρούσεις πέναλτι), έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις παρακάτω ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό: ΠAE Ποντίων Κατερίνης, Πύδνα Κίτρους, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πιερικός, Beckumer SV (Γερμανία), ΑΠΣ Ζάκυνθος & Βατανιακός. 

Στο video της Five Star Portfolio συμπεριλαμβάνονται χαρακτηριστικές αποκρούσεις, που αναδεικνύουν όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές, τις δεξιότητες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου πορτιέρο, σε πραγματικό χώρο και χρόνο, μέσα από επιλεγμένα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους, από το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Γιατί στη Five Star Portfolio σημασία δεν έχει σημασία να είσαι απλώς καλός. Χρειάζεται και να μπορείς να το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία!
Επενδύστε, λοιπόν, στο μέλλον με ένα επαγγελματικό portfolio σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, από τους κορυφαίους του είδους στον χώρο του video, της φωτογραφίας και της οπτικοακουστικής παραγωγής.
Για περισσότερες πληροφορίες, για την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινωνήστε:
Five Star Portfolio
Photo, Video, Production
Nikos Kolitsis, email: liviostitos@hotmail.com, τηλέφωνο 6932660538

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.