Μενού Κλείσιμο

Αυτοί είναι οι ένοχοι και οι αθώοι για το Koriopolis

Ενοχοι κρίθηκαν στην πλειονότητά τους οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο «Koriopolis», την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011.

Ενοχοι κρίθηκαν οι:

– Αχιλλέας Μπέος: για την κατηγορία της δωροδοκιας-δωροληψιας, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

–  Γιώργος Τσακογιάννης: για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ’εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Οι επίμαχοι αγώνες είναι: Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Εθνικός.

– Γιάννης Κομπότης: για το πλημμέλημα της δωροδοκίας-δωροληψίας. Το επίμαχο ματς είναι το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4.

– Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος: για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες: Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου

– Αβραάμ Παπαδόπουλος: για παράνομο στοιχηματισμό.

– Κώστας Μενδρινός: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

– Νίκος Παντέλης: για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

– Άγγελος Τραυλός: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

– Γιάννης Παπαδόπουλος: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

– Μιχάλης Νικολόπουλος: για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

– Αθώοι κρίθηκαν οι:- Ηρακλής Νύκταρης- Αλέκος Βοσνιάδης- Νίκος Πηρούνιας- Μιχάλης Κουντούρης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ