Μενού Κλείσιμο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 20α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ στην Αλεξανδρούπολη από 28/6/ – 2/7/17.
Στην όμορφη Αλεξανδρούπολη βρέθηκε από την Τετάρτη 28/6/17 η αποστολή των δασκάλων Πιερίας για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 20α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ στην Αλεξανδρούπολη από 28/6/ – 2/7/17.Η αποστολή των δασκάλων Πιερίας κατέλυσε στο παραλιακό ξενοδοχείο PLAZA στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης με όλους τους ποδοσφαιριστές της.
Η ποδοσφαιρική ομάδα των δασκάλων Πιερίας δίνει εδώ και είκοσι (20) χρόνια το παρόν στα γήπεδα της Ελλάδας σ΄ όλα τα πρωταθλήματα σε πολλά φιλικά και τουρνουά.
Η ιδέα ξεκίνησε από μια ομάδα δασκάλων της Πιερίας με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ακούραστο δάσκαλο Πλάτων Χατζησάββα, οι οποίοι εμπνεόμενοι από την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο αλλά και τη διάθεση να προωθήσουν τον αθλητισμό ίδρυσαν την ομάδα των δασκάλων Πιερίας.
Η φιλοσοφία ότι ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος υγιέστατη, οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι, γυμναστές, ειδικότητες) της Πιερίας με τη συμμετοχή τους βρίσκουν ενδιαφέρον, αποκτούν νέους φίλους – συναδέλφους και γνωρίζουν θαυμάσιες τοποθεσίες της πατρίδας μας, αφού κάθε χρόνο το πρωτάθλημα αλλάζει τόπο.
Στο πρώτο παιχνίδι του τωρινού πρωταθλήματος 2017 η ομάδα των δασκάλων Πιερίας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα των δασκάλων Ξάνθης και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 2-2. Τα τέρματα για τους Πιεριείς ο Μέλλιος και ο Βαρβούτης. Στο δεύτερο κατά σειρά αγώνα η ομάδα μας αντιμετώπισε την ισχυρή ομάδα δασκάλων της Κύπρου όπου κι έχασε με 0-4. Στο τρίτο κατά σειρά αγώνα η ομάδα δασκάλων της Πιερίας αντιμετώπισε την ομάδα δασκάλων της Δράμας και έκλεισε νικηφόρα με 3-0. Έτσι η ομάδα αποχαιρέτησε την όμορφη Αλεξανδρούπολη γυρίζοντας στην Κατερίνη με εμπειρίες και αναμνήσεις από την άψογη φιλοξενία των δασκάλων του Έβρου.
Το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα δασκάλων της Άρτας νικώντας στον τελικό την ομάδα των δασκάλων Αγρινίου με 2-0. Ευχόμαστε στους δασκάλους μας καλή επιτυχία στην επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το 2018 και να χαίρονται ειλικρινά αυτό που κάνουν με αγάπη και σεβασμό.
Με αγάπη και συναδελφικότητα
Βασίλης Τσακιρίδης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ