Μενού Κλείσιμο

ΑΕ Καρίτσας: Δελτίο τύπου για το μάτς στην Αταλάντη..

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας ,τον Α.Π.Ο. Αταλάντης, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε συνθήκες ποδοσφαιρικού Μεσαίωνα, καθώς η αποστολή και η Διοίκηση έγιναν αποδεκτές χυδαίων υβριστικών εκφράσεων από την έναρξη του παιχνιδιού, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως πρόκληση εκ μέρους μας.

Μοναδικό παράπτωμα της ομάδας μας είναι ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει αντρίκια τους 3 βαθμούς της νίκης. Οι άνανδρες επιθέσεις συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο, όπου οπαδοί των γηπεδούχων, με την ανοχή της Διοίκησης, πετούσαν πέτρες και μπουκάλια νερό στα αποδυτήρια μας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν μέλη της Διοίκησης προπηλάκισαν τόσο τον βοηθό προπονητή, όσο και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Δυστυχώς, όλα αυτά διαδραματίστηκαν, όχι μόνο με την ανοχή, αλλά και με ενθάρρυνση μελών των γηπεδούχων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έπαιξε όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που σε 2 ευκαιρίες πέτυχε ισάριθμα γκολ και μετά αναλώθηκε σε συνέχεις καθυστερήσεις και αντιποδόσφαιρο.

Το τελικό 2-2 σαφώς αδικεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια, ωστόσο υπό τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, επέτρεψε την αποστολή μας να αναχωρήσει από το γήπεδο, χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Για την ιστορία, τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Αλεξίου και Γκίκα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Δημητρίου, Τροίρη, Καραγκούνη, Λαζαρίδη, Οικονόμου, Δημητρουλόπουλο, Γκίκα, Κυπαρίσση, Κυρτέγο και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Παπαϊωάννου και Δαλαμήτρας.

Υ.Γ. Ελπίζουμε άλλη ομάδα να μην τύχει ανάλογης μεταχείρισης σε οποιαδήποτε γήπεδο.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.