Μενού Κλείσιμο

12 Μετάλλια για τους καρατέκα της Λέσχης Budokan

ΚΑΡΑΤΕ -Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων ζωνών

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων 10 και 11 Νοεμβρίου

Με  12 μετάλλια στο αγώνισμα του kumite (μονομαχία) επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Λέσχης καράτε Budokan. Πέντε χρυσά, δύο αργυρά και πέντε χάλκινα μετάλλια, ήταν ο συνολικός απολογισμός του διημέρου.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Παναγιώτης Σαμαράς, Γιώργος Ζώβας, Φάνης Ζήκας στους παίδες, η Θεοδωσία Πέτρογλου στις νέες γυναίκες και η Μαριάντα Ζαμαντζά στις κορασίδες. Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν η Καλλιόπη Ζώβα στις νεάνιδες και ο Ηρακλής Δάμπλιας στους παίδες. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Σταυριανός Κουλουκουριώτης στους έφηβους, ο Παύλος Ιορδανόπουλος στους νέους άνδρες, οι Κωνσταντίνος Ιορδανόπουλος και Γιώργος Γεωργόπουλος στους παίδες και η Σήλια Κουφογιάννη στις κορασίδες.

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι προπονητές του συλλόγου Βασίλης Σταυριανίδης (αρχιπροπονητής του αγωνιστικού τμήματος), Θωμάς Σταυριανίδης (προπονητής αγωνιστικών προαγωνιστικών και όλων των τμημάτων υποδομής) και Αλέξανδρος Σταυριανίδης, (προπονητής τμημάτων υποδομής)

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στην αποστολή και  οι οποίοι μπορεί να μην κατέκτησαν μετάλλιο, αλλά πολλοί εξ αυτών και με περισσότερους ακόμα (που δεν ακολούθησαν την αποστολή στο πανελλήνιο), είχαν αγωνιστεί στο αντίστοιχο Κύπελλο των Συλλόγων Βορείου Ελλάδος στο Αμύνταιο, με πολύ μεγάλη επιτυχία κατακτώντας δεκάδες μετάλλια.

Τα Πανελλήνια Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών, αποτελεί θεσμό που αναβαθμίζεται συνεχώς, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όχι μόνο ανοίγοντας τον δρόμο σε νέους αθλητές και αθλήτριες για αγωνιστικές εμπειρίες, αλλά και σε παλαιότερους πρωταθλητές με εμπειρία, ως τεστ για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ