Μενού Κλείσιμο

Ξέρουν ότι χάνουν! Ο χρόνος γαρ εγγύς!

Άρθρο γνώμης

Η προσπάθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταδεικνύει μόνο το φόβο και το άγχος τους για την απώλεια της εξουσίας

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας

Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Μέλος του Τομέα Τουρισμού και Υγείας Ν.Δ.

Το 2015 έφεραν τη Χώρα στο χείλος της καταστροφής,   της φόρτωσαν ένα ακόμη Μνημόνιο…

Τέσσερα χρόνια τώρα απέτυχαν να πείσουν την κοινωνία ότι η «Ελπίδα έρχεται» και ακόμη χειρότερα, δείχνουν από τον Αύγουστο και μετά να ζουν σε ένα άλλο …παράλληλο σύμπαν, οργανώνοντας φιέστες με ειδική σημειολογία (γραβάτες, Ιθάκη)  διατυμπανίζοντας ότι η Ανάπτυξη ήρθε και η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια.

Θέλοντας να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.

Επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, διαπνέονται από πανικό και κάθε κίνηση αποδεικνύει το μεγάλο τους άγχος. Το άγχος της καρέκλας, το άγχος για τη διατήρηση της εξουσίας.

Προτού φύγουν, τα δίνουν όλα και τα κάνουν όλα… Εκπέμπουν μονότονα ένα απεγνωσμένο μήνυμα.

Ξέρουν ότι χάνουν!

Δεν βρίσκουν έναν πειστικό πολιτικό λόγο να αρθρώσουν για τα αδιέξοδα των ανέργων, των συνταξιούχων, των επαγγελματιών, που άντεξαν το βάρος των πολιτικών τους.

Δεν δίνουν απαντήσεις στους εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες με τις ιδέες και το πρόγραμμά τους αλλά επιχειρούν για ακόμη μια φορά να τους παραπλανήσουν με  κραυγές.

Η μη περικοπή των συντάξεων διαφημίζεται ως επίτευγμα της ορθής πολιτικής τους, όταν όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως στα τέσσερα αυτά χρόνια της διακυβέρνησης τους επέβαλλαν 21 μειώσεις συντάξεων και 27 νέους φόρους .

Η θριαμβολογία δεν φέρνει ελαφρύνσεις. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταδεικνύει μόνο το φόβο και το άγχος τους για την απώλεια της εξουσίας.

Ξεχνούν ότι ο λαός διαθέτει και γνώση και κρίση και μνήμη. Ο χρόνος γαρ εγγύς!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ