Μενού Κλείσιμο

 Η πολιτική δεν είναι διασκέδαση

Σατιρίζοντας την πολιτική επικαιρότητα

Του Φιλήμονα Δημολιού

Σας τα έλεγα πρώην συναγωνιστές της «Ελληνικής Λύσης» τι επρόκειτο πολλοί από εσάς να πάθετε αλλά εσείς δεν με πιστεύατε γιατί σας «έτρωγε ο πισινός σας»! Καταξοδευτήκατε παρασύρατε και κόσμο και οριακά τον μπουκάρατε στη Βουλή όλοι εσείς που σήμερα δυσανασχετείτε.

Δεν είχατε διδαχτεί-προβληματιστεί από το περιεχόμενο της παραίτησής μου και της αποχώρησής μου αλλά και ολόκληρης της Νομαρχιακής και Συντονιστικής του Ν. Πιερίας στις 2-2-2019 και σήμερα χτυπάτε τα κεφάλια σας.

Τί να το κάνω τώρα που πολλοί με σταματάτε στο δρόμο άλλοι με παίρνετε τηλέφωνο, για να μου πείτε πόσο δίκαιο είχαμε τότε και αποχωρίσαμε.

Πολλοί τότε με πιέζατε να παραμείνω λέγοντας μου ότι με την δυναμική, την οργάνωση και την στελέχωση που είχα δημιουργήσει, πρότυπο σε όλη την Ελλάδα, ή Βουλευτική έδρα στην Πιερία ήταν δεδομένη.

Μήπως θυμάστε το τι σας απαντούσα… ότι μπροστά στην εντιμότητα μου και στην αξιοπρέπεια μου δεν βάζω ούτε βουλευτιλίκια μα ούτε και όλα τα αγαθά της εξουσίας;

Ήταν δυνατόν να παρασύρω σε λάθος «ηγεμονικό» κόμμα, όπως είχε εξελιχθεί τον τελευταίο χρόνο, τους συμπολίτες μου που ξεκινήσαμε μαζί την ίδρυση του κόμματος από αρχές Ιουνίου 2016 πιστεύοντας σε ένα δημοκρατικό κόμμα με αρχές και θέσεις οπού θα λειτουργούν τα ψηφισμένα όργανα του μέσα από συνέδριο;

Είδατε εσείς στα τρία χρόνια να γίνεται συνέδριο όπως όριζε το καταστατικό του;

Δεν είχατε αντιληφθεί ότι το κόμμα ήταν και είναι του ενός και μόνο ανδρός το «Εγώ αποφασίζω»;

Προς τι λοιπόν οι απορίες και οι προβληματισμοί σας!

Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε.

Τα λάθη όμως θα πρέπει να τα προλαμβάνουμε και να μην τα συνεχίζουμε ειδικά δε στην πολιτική, διότι τότε συνεχίζουμε να προσφέρουμε κακές υπηρεσίες στον κόσμο που μας πιστεύει αλλά το κυριότερο στην ίδια την πατρίδα.

Θλίβομαι που πήραν τέτοια τροπή τα γεγονότα με τον πρώην συνάδερφο μου Θανάση Νασίκα από τη Λάρισα με τον οποίο ενταχθήκαμε από τους πρώτους στην ίδρυση της «Ελληνικής Λύσης» στα μέσα Ιούνιο το 2016 προσφέροντας κόπους, χρόνο και χρήματα από τη τσέπη μας, για να οργανώσουμε και στελεχώσουμε το κόμμα στις περιφέρειες μας ως υπεύθυνοι.

Για σένα δε παλαιέ φίλε μου Β. Λεβέντη με άρθρο μου πριν τις Εθνικές εκλογές σε είχα προειδοποιήσει ότι με όσα κόμματα και να συμπορευτείς -συμμαχήσεις δεν σε σώνει τίποτα. Σου έγραφα και τους λόγους για τους οποίους και εσύ από την επομένη των εκλογών, θα είσαι στα αζήτητα.

Εσύ όμως πίστευες ότι θα σε οδηγήσει το «ΑΡΜΑ» του Δημαρά και πάλι στα έδρανα της Βουλής και με τις ευλογίες του Χριστιαανοδημοκρατικού κόμματος του Νικολόπουλου παρουσιάζοντας τιμές και τα στρατιωτικά αγήματα του Καμμένου.

Όσο για εσάς του Χρυσαυγήτες πριν τρεις περίπου μήνες σας είχα προειδοποιήσει δια μέσω γνωστής μου υποψηφίας Βουλευτίνας σας άλλου Νομού, παρόντος και του πατέρα πρώην Βουλευτή σας, ότι με μαθηματική ακρίβεια θα είστε εκτός Βουλής.

Όπως φάνηκε δεν πιστεύατε στα λεγόμενα μου και στο σχέδιο που είχε προ έτους μπει σε εφαρμογή για την εξόντωσή σας.

Ανεβείτε τώρα και εσείς στον Λυκαβηττό παρέα με τον Β.Λεβέντη και κοιτάτε τη Βουλή με το τηλεσκόπιο του!

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ