Μενού Κλείσιμο

exΠEPience κAτerini «BPEXEI» – Του Θωμά Αναστασιάδη

Στις 26 Απριλίου 2021 διάβασα δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα, στην οποία υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει μεγάλες ποσότητες ανεπεξέργαστων λυμάτων που φεύγουν από τον Βιολογικό Σταθμό και χύνονται στον ποταμό Αίσονα (Μαυρονέρι) και από εκεί καταλήγουν στη θάλασσα της ευρύτερης ακτογραμμής Πιερίας.

Την επόμενη ημέρα, 27 Απριλίου, εγχείρησα το οπτικοακουστικό υλικό και το δημοσίευμα στον εισαγγελέα Κατερίνης, έτσι ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Από τις 28 Απριλίου έως και σήμερα, επισκέφθηκα αρκετές φορές το επίμαχο σημείο και διαθέτω προς απόδειξη, οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο είναι εμφανές, ότι όχι απλά δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια διόρθωσης τυχόν βλάβης, αλλά στο βίντεο που επισυνάπτω με ημερομηνία 6 Μαίου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι εξακολουθούν να χύνονται μεγάλες ποσότητες με ακόμα πιο εμφανή βρώμικα λύματα.

Στις 7 Μαΐου βρέθηκα και πάλι στο ίδιο σημείο και μετέδωσα σε ζωντανή μετάδοση την εικόνα.

Επειδή δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, κοινοποιώ αυτό το υλικό σε όλες τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, στους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς, ενώ παράλληλα καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

https://www.youtube.com/watch?v=WHj5wCaW8NE

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ