Μενού Κλείσιμο

Από την Κατερίνη στην Τανζανία: Ένα ταξίδι με στόχο την εκπαίδευση | Του Μιχάλη Παμπουκίδη

Γεια σε όλους 🙂

Είμαι ο Μιχάλης από την Κατερίνη, είμαι 25 ετών και έχω αποφοιτήσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κομοτηνής. Όλα αυτά τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου και μέχρι σήμερα ήμουν και πάντα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω και να στηρίξω με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπό μου και γενικά τον κόσμο γύρω μου. Τα ταξίδια είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, είναι το πάθος μου καθώς έχω ταξιδέψει κυρίως σε όλη την Ευρώπη για σπουδές, εθελοντισμό, εργασία και φυσικά για να εξερευνήσω και να μάθω για νέους πολιτισμούς, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες ζωής. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ενεργητικό, ενθουσιώδη και πάντα έτοιμο να προσφέρει!

Ως πτυχιούχος φυσικής αγωγής και γενικότερα με το πάθος μου σχετικά με τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, σε συνεργασία με την Wheeling2help θα βρεθώ στην Τανζανία της Αφρικής για 2 μήνες τον επόμενο χειμώνα από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο. ​Βασικός μου στόχος​ είναι να βοηθήσω το τοπικό σχολείο να αποκτήσει ​αθλητικό εξοπλισμό για μαθήματα γυμναστικής στο σχολείο και πιο συγκεκριμένα να φτιάξουμε και να δώσουμε ​​2 ή 3 τραπέζια Ping Pong για να παίζουν στο χωριό Γκόνγκο που είναι το μέρος όπου πραγματοποιούνται όλες οι ενέργειές μας. Πιστεύω πως μέσω του αθλητισμού οι νέοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το σεβασμό, τις αξίες, τη συνεργασία, την ισότητα και την ένταξη.

Όλες οι δράσεις λαμβάνουν μέρος στο χωρίο Gongo της Τανζανίας όπως ανέφερα όλα αυτά τα χρόνια σε συνεργασία με τις οργανώσεις Wheeling2help και SANA (Save Africa’s Nature) όπου και εγώ έμπρακτα θα βοηθήσει και σε διάφορους άλλους τομείς όπως:

Ενδυνάμωση γυναικών
Εκπαιδευτικά προγράμματα στο σχολείο
Καταστευαστηκές δραστηριότητες
Γεωργικές εργασίες

Μπορείτε και εσείς να γίνετε ένα κομμάτι αυτού του προτζεκτ ουσιαστικά και πρακτικά!
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το project:
https://gogetfunding.com/sport2support/
Instagram : @_sport2support
Με το χρηματικό ποσό που θα μαζευτεί θα με βοηθήσετε στο να βρεθώ στην Αφρική και να εκπληρώσω όλους τους παραπάνω στόχους/όνειρα που σας γράφω εδώ.
Σας ευχαριστώ όλους που διαβάσατε την ιστορία μου, μη διστάσετε να στείλετε την θετική σας ενέργεια και να το πείτε σε φίλους και γνωστούς!

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.