Μενού Κλείσιμο

Αφομοίωση – Άρθρο του Ηλία Χρυσικού

Ηλία Χρυσικού

Του Ηλία Χρυσικού

Διευθυντή Ρ/Σ Ενημέρωση 92,2

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους υπουργούς του, να εξηγήσουν όλους εμάς, ότι, οι λαθρομετανάστες δεν πρόκειται να προωθηθούν πουθενά.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά (αν κατάλαβα καλά), θα μείνουν διά παντός στην Ελλάδα και θα πρέπει να τους αφομοιώσουμε.

Δηλαδή, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι Ελβετοί, Ιταλοί, Άγγλοι, Σουηδοί ή Αμερικανοί, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, υπό την έννοια ότι μοιραζόμαστε πάνω κάτω τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία συνείδησης, ισότητα των φύλων, ορθολογισμός, δημοκρατία κλπ.

Όμως μετανάστες, όπως αφρικανοί και ασιάτες που έρχονται στην χώρα μας κατά χιλιάδες και ανήκουν σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, που είναι μάλιστα εξαιρετικά εχθρικός προς την Δύση: θρησκευτικός φανατισμός, κοινωνική καταπίεση, πολυγαμία, ανισότητα φύλων, πολιτικός αυταρχισμός και μίσος για τον δυτικό άνθρωπο.

Με εντυπωσιάζει ότι, από την συλλογιστική της κυβέρνησης απουσιάζει εντελώς η επίγνωση της σημασίας του εθνικού και πολιτισμικού παράγοντα.

Mε εντυπωσιάζει επίσης, που δέχονται τόσο εύκολα την σε βάθος χρόνου ολική αντικατάσταση τού ελληνικού πληθυσμού και του ελληνικού πολιτισμού από ένα ασιατικό-αφρικανικό συνονθύλευμα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν υπήρξε Δύση, υπήρξε γιατί οι πρόγονοί μας στο παρελθόν, αποφάσισαν να αντισταθούν μέχρις εσχάτων σε αυτήν ακριβώς την προοπτική.

Και ναι μεν οι άνθρωποι αυτοί έχουν σπίτια και λεφτά έξω, εμείς όμως που θα μείνουμε εδώ, είμαστε προφανώς καταδικασμένοι να ζήσουμε ως είδος υπό εξαφάνιση.

Διερωτώμαι λοιπόν, πώς σκέπτονται αυτοί που μας κυβερνάνε, δεν βλέπω ελπίδα και δεν βρίσκω απάντηση.

Και αναρωτιέμαι τέλος και για τον ελληνικό λαό, αν τόσο εύκολα θα δεχθεί το ιστορικό του τέλος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ