×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/5652

Print this page
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 12:54

Τεράστια συμμετοχή των σχολείων της Πιερίας στο πρόγραμμα Ποδηλατικής Παιδείας, της Ποδηλατικής Απόδρασης

Τεράστια συμμετοχή των σχολείων της Πιερίας στο πρόγραμμα Ποδηλατικής Παιδείας, της Ποδηλατικής Απόδρασης

 

Οι μαθητές κάνουν «πηδάλιο»

 

Άλλη μια χρονιά Ποδηλατικής Παιδείας έφτασε στο τέλος της, αποχαιρετώντας με τεράστια επιτυχία μικρούς κι μεγάλους ποδηλάτες.

 

Χιλιάδες μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πιερίας, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις δραστηριότητες του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας εντός και εκτός σχολικού χώρου. Μεγάλο το ενδιαφέρον μαθητών και εκπαιδευτικών για το εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής πρόγραμμα κυκλοφοριακής παιδείας της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας. Τόσο η επιτακτική πλέον ανάγκη για τακτικότερη και ασφαλέστερη χρήση του ποδηλάτου στο αστικό δίκτυο, όσο και η υποχρεωτική πλέον ενασχόληση των μαθητών με την κυκλοφοριακή αγωγή, έπειτα από σχετική επισήμανση του Υπουργείου Παιδείας, ανέδειξαν ακόμα περισσότερο την καταλληλότητα  του περιεχομένου του προγράμματος και την εξαιρετική μεταδοτικότητα του προσωπικού του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας. Θεωρητικές γνώσεις βρήκαν πρακτική εφαρμογή στις ρόδες, κάνοντας το ποδήλατο ακόμα πιο αγαπητό και πρακτικό. 

Η Ποδηλατική Από-Δραση καλεί τους εκπαιδευτικούς να συντονιστούν, ώστε να ενταχθούν έγκαιρα στην σχολική ποδηλατική ατζέντα της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε εθελοντές να γίνουν μέλη του Τομέα Ποδηλατικής Παιδείας, να συνδράμουν και να ενισχύσουν το τεράστιο αυτό εθελοντικό έργο στον χώρο της παιδείας και της εκπαίδευσης.

Γιατί η παιδεία είναι η καλύτερη πρόληψη!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 

 

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

 

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

 

Image Gallery

{gallery}5652{/gallery}