– Σάββατο 01 Νοεμβρίου & ώρα 19.00 – Μουσείο Logic Επιστήμης και Τεχνολογίας, Τμήμα
Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Ομιλίες: Δημήτρης Τριανταφύλλου – Καθηγητής Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: Η διατροφική αξία
του ελαιολάδου
Ειρήνη Κοκολάκη – Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων, Διπλ/χος Πανεπιστημίου
Χαέν, Ισπανία. Ειδική στη διαχείριση υποπροϊόντων του ελαιώνα και συναφών βιομηχανιών, Διεθνές
Πανεπιστήμιο Ανδαλουσίας, Μπαέθα, Ισπανία και Σύμβουλος ποιότητας.
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη. Για συμμετοχή στη γευσιγνωσία απαιτείται δήλωση
συμμετοχής με SMS: Τ/Φ 6937309691.