Eptanews.gr

1955 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα – Νέα μείωση στους διασωληνωμένους

Äçëþóåéò ôïõ õðïõñãïý Õãåßáò Âáóßëç Êéêßëéá êáé ôïõ åêðñïóþðïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ ãéá ôï íÝï êïñïíïúü, êáèçãçôÞ ÓùôÞñç Ôóéüäñá, óôï Õðïõñãåßï Õãåßáò, ôçí ÐáñáóêåõÞ 13 Ìáñôßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, σημειώθηκε μείωση των νοσηλευόμενων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με Covid-19, όπως προκύπτει από την σημερινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, ανακοίνωσε 71 νέα κρούσματα, τα οποία ανέρχονται πλέον στη χώρα μας στα 1955. Το 57% των κρουσμάτων αφορά άνδρες και το 65% αυτών είναι ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα ή άνω των 65 ετών.

Οι νεκροί αυξήθηκαν κατά τρεις σε σχέση με χθες και πλέον η χώρα μας καταγράφει 86 θανάτους από τον Κορονοϊό. 23 είναι οι γυναίκες και ο μέσος όρος των θανόντων ανέρχεται στα 73 έτη. Το 86% εξ’ αυτών ήταν με υποκείμενο νόσημα. Τα καλά νέα, ήρθαν από το μέτωπο των διασωληνωμένων εκεί όπου 79 άνθρωποι δίνουν κρίσιμη μάχη με τον ιό, έναντι 85 που ήταν χθες.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε επίσης, ότι μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί για τον ιό 33.634 δείγματα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.