Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 10:02

Αυτοί είναι οι ένοχοι και οι αθώοι για το Koriopolis

Ενοχοι κρίθηκαν στην πλειονότητά τους οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο «Koriopolis», την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011.

Ενοχοι κρίθηκαν οι:

- Αχιλλέας Μπέος: για την κατηγορία της δωροδοκιας-δωροληψιας, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ'εξακολούθηση.

-  Γιώργος Τσακογιάννης: για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ'εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Οι επίμαχοι αγώνες είναι: Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Εθνικός.

- Γιάννης Κομπότης: για το πλημμέλημα της δωροδοκίας-δωροληψίας. Το επίμαχο ματς είναι το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4.

- Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος: για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες: Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου

- Αβραάμ Παπαδόπουλος: για παράνομο στοιχηματισμό.

- Κώστας Μενδρινός: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ'εξακολούθηση.

- Νίκος Παντέλης: για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

- Άγγελος Τραυλός: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ'εξακολούθηση.

- Γιάννης Παπαδόπουλος: για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

- Μιχάλης Νικολόπουλος: για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

- Αθώοι κρίθηκαν οι:- Ηρακλής Νύκταρης- Αλέκος Βοσνιάδης- Νίκος Πηρούνιας- Μιχάλης Κουντούρης