Αυτό το ταξίδι στη Β’ Εθνική τελειώνει – Κρατάμε τα θετικά και ξεκινάμε νέες διαδρομές

Γράφτηκε από τον 

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 

 

Ο τελευταίος αγώνας εντός έδρας που έδωσε την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 η ομάδα των Πιερίδων Μουσών με αντίπαλη ομάδα τον Μαγνησιακό Βόλου, ήταν καθοριστικός για την παραμονή της στην Β’ κατηγορία.

Το τελικό αποτέλεσμα 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που έδειξαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο. Οι Μούσες προσπάθησαν προηγήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα κρατούσε ζωντανό το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία. Αφού ο αγώνας χάθηκε άδοξα, σε κάποιες άτυχες στιγμές, και παρά την καλή προσπάθεια των παιχτριών, η ομάδα επιστρέφει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική.

Η πρόεδρος της ομάδας κ. Παρασκευή Ζιώγα σε ανάρτησή της στο fb περιγράφει με έντονους συγκινησιακούς τόνους την πορεία της ομάδας:

«Ύστερα από μία μεγάλη διαδρομή στον δυσκολότερο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα μας υποβιβάζεται πλέον και μαθηματικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Κορίτσια φέτος δεν ήταν καλή η σεζόν για εμάς, όμως μέσα από το ταξίδι αυτό που με τόσο ενθουσιασμό ξεκινήσαμε όλοι μαζί, πιστεύω πως μόνο κέρδη αποκομίσαμε. Γελάσαμε με όλη την καρδιά μας, κλάψαμε σε μεγάλες «ήττες», μαλώσαμε, αλλά αμέσως αγαπηθήκαμε, ξεσηκώσαμε όλο τον κόσμο στα νοσοκομεία (που δεν ήταν και λίγα) κάναμε φιλίες για μια ζωή. Μάθαμε κυρίως πως δεν είμαστε μόνο για την πάρτη μας και μόνο για το σήμερα. Το μέλλον είναι μπροστά και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες για την κατάθεση ψυχής!»

 

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»