Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Γράφτηκε από τον 

Αλλάζει όψη η γειτονιά μας, προς το καλύτερο πιστεύω, με την κατασκευή της νέας δομής στην Πλατεία Δημοκρατίας.

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν, και την Κυριακή κατεδαφίζονται τα κτίρια της οδού 25ης Μαρτίου. Μια προκαταβολή των αλλαγών στην περιοχή μας, πήραμε πρόσφατα με την τοποθέτηση ελαστικών κορίνων στο μέσον του οδοστρώματος της ως άνω οδού από την διασταύρωσή της με την Τερζοπούλου και κάτω. Προφανώς αυτό έγινε για να σταματήσει η στάθμευση πάνω στην γωνία. Εγώ όμως όταν πέρασα από εκεί για πρώτη φορά,  δυσκολεύτηκα να στρίψω και μετά τρόμαξα γιατί νόμισα ότι ο δρόμος έγινε διπλής κατεύθυνσης. Μάλλον όμως αποτελώ εξαίρεση. Ο καιρός θα δείξει...

 


 

 

Άρον άρον διόρθωσε τη διάφημιση παγωτών της η ΕΒΓΑ που έδειχνε το Αιγαίο διχοτομημένο. Το μισό πράσινο της Τουρκίας, το άλλο μισό γαλάζιο της Ελλάδας. Προφανώς υπήρξε μέγα κύμα αντιδράσεων. Το ζήτημα είναι αν το συγκεκριμένο βίντεο, φτιάχτηκε έτσι για να προκαλέσει αντιδράσεις, ώστε να συζητηθεί το προϊόν, από βλακεία και άγνοια ή από πρόθεση να θιγούν εθνικά συμφέροντα. Γιατί κάτι τέτοιο στο μέλλον θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε βάρος μας. Επιπλέον κρίνοντας και από το Survivor, κάποιοι μάλλον αποφάσισαν να κάνουν εξωτερική πολιτική διά τηλεοράσεως.

 

 


 

 

Άνθρωπο των Μ.Μ.Ε. πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριλάβει, στις λίστες υποψηφίων βουλευτών του νομού μας, το πρώτο κόμμα. Πολλοί καλοί συνάδελφοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν επαξίως μία θέση, με καλές πιθανότητες εκλογής. Ένας από αυτούς με χιλιάδες ένσημα στο επάγγελμα, αψύς, νευρικός και μερικές φορές απόλυτος, ντόμπρος, ευθύς, τίμιος, με πολλές επιτυχίες στο λειτούργημα του δημοσιογράφου, είναι ο Ηλίας Χρυσικός, του Ράδιο Ενημέρωση. Χωρίς να τον στηρίζουν, σύλλογοι, στοές και συμφέροντα, νομίζω ότι θα είναι υποψήφιος και εν τέλει βουλευτής, για το καλό μας.

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»