Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 18-05-2017

Γράφτηκε από τον 

Το βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου «Μοναστήρια της Μακεδονίας και της Θράκης» παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στη Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη. Για το βιβλίο, μίλησαν εκτός των άλλων ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, αλλά και ο συγγραφέας του.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί για την τοπική οικονομία η ανάδειξη των Μοναστηριών. Και τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρή δουλειά και από την Εκκλησία της Ελλάδας, αλλά και από την Μητρόπολη Κίτρους.

 

 


 

 

Προς αποδοχή του λογικού αιτήματος για μη κλείσιμο της γέρφυρας του Κορινού κατά τους θερινούς μήνες, κινείται η «Αιγαίο ΑΕ» μετά και την παρέμβαση των βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ στον αρμόδιο υπουργό.

Πληροφορίες που θέλουν το συγκεκριμένο «ρουσφετάκι» να περιλαμβάνεται στα αντίμετρα, ελέγχονται ως ανακριβείς.

 


 

 

Μεταξύ συγγενών και φίλων η χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης. Ακόμη μικρότερη η συμμετοχή, αφού ελάχιστοι ήταν εκείνοι που απήργησαν... 

Έτσι είναι, δεν έρχονται πλέον οι ΣΥΡΙΖΑίοι και μείναμε ακόμη πιο λίγοι...

 

 


 

 

 

Μια Πανελλήνια πρωτιά απέκτησε η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έγινε η μοναδική βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια! Το καλό είναι οτι σε όλες τις περιπτώσεις το έκανε για την σωτηρία της πατρίδος, βάζοντας πάνω από το προσωπικό της όφελος το συμφέρον της πατρίδας.

 

 


 

 

Δέκα βουλευτές σαν τον «μπακάλη-βουλευτή» του ΣΥΡΙΖΑ να είχε ο Αντώνης ο Σαμαράς, ακόμη θα κυβερνούσε! Φανταστείτε πόσο γερά βαστά ο Τσίπρας και ο Καμμένος που έχουν 150 από δαύτους!

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»