Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 03-04-2017

Γράφτηκε από τον 

Βλέποντας φωτογραφίες από χθεσινή πολιτική εκδήλωση, διαπίστωσα πως πολλοί από τους παρευρισκομένους, καθήμενοι μάλιστα στις πρώτες σειρές της αιθούσης, μάλλον τον παρελθόντα χειμώνα πήραν αρκετά κιλά. Θυμήθηκα και τους προτείνω την παρακάτω δίαιτα ώστε να είναι έτοιμοι το επερχόμενο καλοκαίρι, να εκδράμουν στις παραλίες της Ελλάδας.

 

Η Δίαιτα της ιππασίας: Το πρωΐ τρώμε ένα γερό πρωινό, αυγά τηγανητά, λουκάνικα, ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδες, κρουασάν, γάλα, καφέ, τσάϊ, σοκολάτα, φρούτα, δημητριακά. Ύστερα κάνουμε τρεις ώρες ιππασία. Το μεσημέρι τρώμε ένα αρνί ψητό της σούβλας μαζί με ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο με πατάτες, και για γλυκό τούρτα με σοκολάτα και σαντιγί. Αμέσως μετά κάνουμε τέσσερις ώρες ιππασία. Το βράδυ χτυπάμε οχτώ σουβλάκια τυλιχτά με απ΄ όλα μαζί με τέσσερις μερίδες πατάτες και ακολουθούν άλλες τρεις ώρες ιππασία. Εξακολουθούμε το πρόγραμμα για μια εβδομάδα. Στο τέλος, το ΑΛΟΓΟ θα έχει γίνει στέκα…

 

 

 

 

Προς ενημέρωση κάποιων καραβανάδων, λέω πως εγώ τα πτυχία μου δεν τα πήρα ούτε νύχτα, ούτε συνευρισκόμενος με κανένα καθηγητή μου, ούτε από χώρα του ανατολικού μπλοκ.

 

 

 

Τον συνεργάτη της εφημερίδας μας, που διανέμει κάθε μέρα την «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στην Κατερίνη, είμαι σίγουρος οτι τον καταγράφουν τουλάχιστον 10 ιδιωτικές κάμερες ασφαλείας στον πεζόδρομο. Είναι δυνατόν λοιπόν κάποιος να γέμισε το κέντρο της πόλης με φέιγ βολάν και να μην τον τσάκωσε ούτε μια κάμερα. Δε νομίζω...

 

 

 

 

 

Ήταν 14 Μαρτίου 2008 όταν κυκλοφόρησε η εβομαδιαία εφημερίδα μας η «ΕΠΤΑ» με τίτλο «Προσεχώς αυτοκινητόδρομος με πολλά διόδια». Η φωτογραφία του εξωφύλλου μας σε πίστωση της αλήθειας των λόγων μου. Σε ΄κείνο το τεύχος η «ΕΠΤΑ» παρουσίαζε όλη τη σύμβαση παραχώρησης και τι αυτή προέβλεπε. Ο σημερινός βουλευτής μας Σ. Καστόρης το κατάλαβε προφανώς τώρα. Και μάλιστα μας αποκαλεί (τα τοπικά μέσα) «χρυσόψαρα». Μπορεί και να είμαστε. Αλλά καλύτερα χρυσόψαρο παρά άλλo ζώο.

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»