«Πρώτη» για το Κέντρο Διαμεσολάβησης

Γράφτηκε από τον 

Επιμελητήριο Πιερίας και Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πιερίας που συστήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης. 

 

Την περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πιερίας, απαρτιζόμενο από τους Χατζηχριστοδούλου Ηλία Πρόεδρο, Χαράλαμπο Μπρουσκέλη Αντιπρόεδρο, Μάρκο Κουλούμογλου Γενικό Γραμματέα, Σταματία Μουρίκα - Βελώνη Ταμία, Αντώνιο Παπαντωνίου μέλος και Γεώργιο Μπαλάτο μέλος.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές δικηγόροι του Νομού Πιερίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και την λειτουργία του Κέντρου. 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Δ.Π. κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αφού καλωσόρισε τους διαμεσολαβητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ανέφερε ότι: «σαν Επιμελητήριο έχουμε προβεί στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και θα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αιτήσεις ενδιαφερομένων για επίλυση διαφορών. Τόνισε ότι πιστεύει στο θεσμό της διαμεσολάβησης ο οποίος έχει μέλλον και μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά». 

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Δ.Π. κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, τους εξήγησε το λόγο της συνάντησης , ο οποίος είναι, η δημιουργία μίας ομάδας συντονιστών – συμβούλων που θα βοηθήσει στο σωστή λειτουργία του Κέντρου, προς όφελος όλων, υπογραμμίζοντας τα πλεονεκτήματα της διαμεσολάβησης.Οι παρόντες διαμεσολαβητές δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν ομάδα συντονιστών – συμβούλων για να συνεργαστούν με το Δ.Σ. του ΚΕ.Δ.Π. για τη γρήγορη, σωστή και αποδοτική λειτουργία του Κέντρου.

 

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»