Πρωτιά για το 6ο Γυμνάσιο

Γράφτηκε από τον 

Μια ακόμη διάκριση για σχολείο της Κατερίνης στους Περιφερειακούς Αγώνες Γλώσσας

 

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η τρίτη φάση- σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - των 7ων Αγώνων Γλώσσας και Ορθογραφίας « Χρίστος Τσολάκης», στην οποία πήρε μέρος η ομάδα του 6ου Γυμνασίου ως εκπρόσωπος των Γυμνασίων της Πιερίας, αφού είχε διακριθεί στον αντίστοιχο διαγωνισμό του νομού μας. 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένα κτήριο που πραγματικά εντυπωσίασε όλους τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό. «Οικοδεσπότες» της τελικής αυτής φάσης ήταν ο Σύλλογος Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής «Φιλόλογος», καθώς και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φιλολόγων όλων των νομών που συμμετείχαν.

Διαγωνίστηκαν ομάδες από 8 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας και το ..εισιτήριο για τον τελικό πήραν το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους μαθητές της ομάδας μας και αντάμειψε την προσπάθειά τους , καθώς κέρδισαν την πρώτη θέση! 

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας : Πλέσσια Νίκο, Ζαΐμη Ειρήνη, Σατραζέμη Ελένη, Τσαϊτουρίδου Κατερίνα και Κραγιοπούλου Παναγιώτα για τη νίκη τους αυτή, αλλά και για την προθυμία με την οποία προετοιμάστηκαν και συνεργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων Γλώσσας. Μας έκαναν πραγματικά περήφανους και χαρούμενους για την προσπάθειά τους. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που είναι αρωγός σε κάθε μας βήμα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών και των συνοδών τους καθηγητών στη Θεσσαλονίκη», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο Διεθυυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

 

 

Τελευταία νέα...

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

«Αποκαλύπτει» το πρόγραμμά του

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:41
«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

«Ψυχρολουσία» από το Βερολίνο

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 10:26
Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Ημέρα τιμής και όχι λήθης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:24
Με γειά το 4ο!

Με γειά το 4ο!

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:22
Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Τέτοια ώρα... τέτοια λόγια!!! 19-05-2017

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 09:21
«
»